top of page

Ansök till Skånes Fria Konstrunda 2023!

Updated: Sep 2, 2022

Skånes Fria Konstrunda är konstrundan för alla konstnärer över 18 år med anknytning till Skåne, oavsett meriter och utbildning. Vi anser att besökarna själva är så pass medvetna att de ska få avgöra vad som är "bra konst" och "mindre bra konst".

Du som antagen konstnär medverkar med ett verk vid samlingsutställningen i Tivolihuset, Höganäs samt har en egen soloutställning någonstans i Skåne. Det kan vara i en ateljé, en privat lägenhet, en trädgård, ett café eller någon annan offentlig verksamhet. Så länge verksamheten kan följa öppettiderna (detta är ditt ansvar!) Här ges besökarna chans att träffa dig som konstnär under de gemensamma öppettiderna samt visa upp fler av dina verk. Du får chansen att möta besökare som är genuint intresserade av just DIN konst, vilket ökar möjligheten för försäljning enormt!

Vid samlingsutställningen kan besökarna på en tv-skärm alt. projektorduk, även njuta av konst från globala konstnärer som ej medverkar vid utställningen. Du som medverkar vid samlingutställningen har möjlighet att medverka även här för att på ett för dig smidigt sätt visa fler av din verk till de som inte har möjlighet att besöka din ateljé det här året.
Följande dagar och tider är aktuella under Skånes Fria Konstrunda 7-9 april 2023: 31 januari: Sista ansökningsdatum (om ej platserna är slut tidigare). Sista dag för att komplettera med bilder och övrig information. Sista dag för betalning av utställningsplats. Torsdag 6 april kl.15.00-18.00: Inlämning av konstverk. Uthämtning av marknadsföringsmaterial. Samlingsutställningens öppettider: 7-9 april kl.10.00-17.00. Konstnärernas öppettider: 7-9 april 10.00-18.00. Hämtning av ej sålda verk: 9 april kl. 16.45-19.00.

Klicka på adressen för att se var lokalen är belägen: TIVOLIHUSET, Östra Parkgatan 2, 263 33 Höganäs

ANTAGNINGSKRITERIER Vi tittar på följande antagningskriterier i följande ordning: 1. Anknytning till Skåne 2. Hur seriös du som konstnär är med att nå ut med din konst 3. Meriter och erfarenheter Vad gäller medverkan vid endast tv-skärm/projektor finns inga antagningskrav förutom god kvalitet på inskickade bilder. Sätt ett streck i de rutor som rör samlingsutställning och soloutställning.

Ansökningsformuläret är öppet 30 augusti till senast 31 januari på www.bellamontiart.com


För mer information och ansökan, klicka här: https://form.123formbuilder.com/6229069//


190 views0 comments

Commenti


bottom of page