top of page
Bellamontiart.png

By Gina Cinnamoni & Linus Cinnamoni

TESTIMONIALS 

Valfridssonmedbok.jpg

"Nordic Art Guide har varit ett otroligt lyft för mig som konstnär, jag har sålt alla tavlor som medverkar i denna konstbok, trots att boken inte ens publicerats än. Nu är jag redo för nästa steg, European Art Guide!!!"

Helena Valfridsson (Toveryd Art Concept) - Gold Artist in NAG 2021/22

Lennartssonmedbok.jpg

"Tusen TACK för så fint arbete kring boken, det är en ära att få vara med tillsammans med så många fantastiskt duktiga konstnärer och inte minst Mathias Frykholm som pryder omslaget med ett av sina vackra verk Detta är en jätte chans för mig och mitt konstnärskap och jag har redan fått stor respons! Båda verken i denna bok är sålda!"

Jennifer Lennartsson - Artist in NAG 2021/22

Gudrunmedbok_edited.jpg
"Tack vare min medverkan i Nordic Art Guide 2021/22 har jag nu blivit inbjuden att medverka i två utställningar för Gaudi Art galleri i Madrid. En utställning är i Bryssel i november och en i Madrid."

Gudrun Stålnacke - Gold Artist in NAG 2021/22
Hermanni Pellinensmall.jpg
"I am so happy my works have already been noticed, thanks to European Art Guide! A collector from Germany asked to do a commissioned piece for him, and I set the price for 6000€, and he said alright, lets get the money flowing to your bank account! I had a advance payment already for 3000€! I am getting huge upgrade to my career with this kind of sale!"

Hermanni Pellinen - Artist in EAG 2023

Need more details? Contact us

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our social media channels.

bottom of page